Van passie naar succesvol en winstgevend merk

​​​​​​​7 Succesfactoren voor een KNETTERSTERK merk

Doe mee met deze gratis masterclass en ontdek wat jij kunt doen met personal branding en welke strategische stappen je moet kennen voor een succesvol en winstgevend merk.

Veel ondernemers zijn begonnen vanuit passie en zonder plan. Misschien jij ook wel? Soms kan het voelen als aanmodderen, ‘maar wat doen’ en moet je vooral heel erg leuren om klanten. En die omzet? Die valt eigenlijk best tegen, als je ziet hoe hard je werkt…

In deze gratis masterclass deel ik de 7 succesfactoren die ik toegepast heb in mijn 2 bedrijven. Of beter gezegd: Mijn twee merken. Hierdoor ver-DERTIEN-voudigde ik mijn omzet in één jaar. Klanten komen nu naar me toe, staan in wachtrijen en ik haal zoveel meer omzet uit mijn online kanalen door mezelf te zijn.

Je gaat leren in de masterclass:

⚡️  Waarom personal branding een kans is die je in 2021 echt moet pakken

⚡️  Dat je met een beperkt aanbod en een kleine doelgroep sneller zult groeien

⚡️  Hoe je jezelf positioneert als merk en dat klanten daar vanzelf op af komen

⚡️  Welke fouten ondernemers maken, waardoor ze blijven aanmodderen en niet groeien met hun bedrijf

⚡️  Hoe je strategische keuzes maakt, zodat jouw bedrijfJE snel uitgroeit tot een winstgevend merk

⚡️  Ook deel ik mijn ondernemersreis en mijn (pijnlijke) lessen, zodat jij deze niet hoeft te maken

Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en lessen. Het is mijn doel om jou te laten zien dat je direct al stappen kunt zetten richting een KNETTERSTERK en vooral succesvol merk. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar is voor ondernemers die echt willen doorpakken en klaar zijn met dat aanmodderen. Jij hebt een can-do mentaliteit. Je bent niet gaan ondernemen voor een hobby, maar je wilt echt succesvol worden.

“Personal Branding is een gevoel dat ánderen bij jou hebben.”

Wie is Marion?

Hoi hoi, ik ben Marion! Nadat ik jaren bij een reclame bureau als creative en conceptdenker werkte, ben ik in 2019 fulltime voor mijn creatieve business gegaan. Als grafisch ontwerper nam ik álle opdrachten aan, schoot mijn aanbod van logo’s voor beveiligers naar handgeschilderde waterverf geboortekaartjes. Ik kreeg van veel klanten geen energie en voelde aan alles dat ik aan het aanmodderen was…

Halverwege 2020 besloot ik rigoureus mijn bedrijf te splitsen en te stoppen met zo’n beetje al mijn aanbod. Ik koos voor een klein aanbod, kleine doelgroepen en concrete specialismen. Binnen 1 jaar heb ik 2 succesvolle merken (Studio Cremers & Marion Cremers) opgebouwd met 3000+ verkochte waterverfcursussen, uitverkochte programma’s en verdertienvoudigde ik mijn jaaromzet.

Het ís mogelijk om van je passie een succesvol merk te maken!

Ook heb ik samen met Rosa Los & Lippig opgezet. Binnen 1 jaar groeiden we uit tot een succesvolle community (3000+ volgers) met 5 uitverkochte events met meer dan 300 bezoekers. We werden in no-time een knettersterk merk.

Kortom, je kunt wel zeggen dat ik de nodige ervaring heb in sterke merken opzetten. Om mij heen zie ik zóveel mogelijkheden bij andere creatieve ondernemers. Ik zie ze zó hard ploeteren voor opdrachten naast een fulltime baan, terwijl ze bv. dromen van een fulltime ondernemersleven.

DIE ondernemers help ik graag! Ik gun jou namelijk ook dat vertrouwen, die groei en uiteindelijk die financiële vrijheid. Dat kan je allemaal bereiken met jouw passie – waar je nu misschien wel eens hoort: “Gelukkig heeft je partner een goede baan..” of “Gelukkig werk je nog gewoon voor een baas..”
​​​​​​​
Let’s proof them wrong!!

Marion-Cremers