marion cremers branding business coach

Kom 17 juli ook naar het
Brand New Me event

Een waardevol én gezellig netwerk-event voor creatieve vrouwelijke ondernemers met de missie om 100% uit het leven te halen

Je hele leven blijf je – in mijn ogen – op zoek naar de perfecte balans tussen geluk & tegenslag, werk & ontspanning, gezondheid & genieten. We worden hier constant in uitgedaagd en vooral als ambitieuze ondernemer moet je constant in de spiegel durven kijken. Waar kun je verbeteren, welke patronen kun je doorbreken en waar mag je nóg meer genieten?

Kortom: Zit je nog op koers voor die Brand New Me?

Tijdens het event gaan we voor groei & (Brabantse) gezelligheid. Daarbij wil ik met het event impact op je maken, je ogen laten openen en je inzicht geven. Het is natuurlijk óók absoluut de bedoeling dat je gaat genieten van lekkere hapjes, drankjes én mooie ondernemers om je heen! 🥳

Je scoort een ticket voor maar 87,- en wanneer je er twee wilt (een Duo Ticket) betaal je maar 67,-!

Het programma

Op zaterdag 17 juli vindt het Brand New Me Event plaats bij Keukenconfessies in Eindhoven. Vanaf 12:30 begint het programma tot ongeveer 17:30. Het programma bestaat uit de onderstaande sprekers, netwerken en natuurlijk gezellig borrelen!

Marion Cremers

Als gezonde jonge vrouw te horen krijgen dat je chronisch ziek bent, dat je genoegen moet nemen met een magere ‘7’ voor je leven én toch in die periode voor jezelf beginnen. Marion (organisator van het event) vertelt over haar zoektocht naar balans en de ‘brand new me’ die daaruit ontstond.

Sharona Bolander

Wat is vrijheid? Wat betekent vrijheid voor jou? Sharona Bolander gaat je meenemen in deze zoektocht die voor veel ondernemers op de prioriteitenlijst staat. Sharona vertelt graag meer over haar stappen, keuzes en struggles rondom dit onderwerp.

Céline van Gerner

Céline is voormalig topturnster, tweevoudig olympisch finalist en Europees medaillewinnares. Als jong meisje van 7 viel ze als een blok voor de sport met vele uitdagingen. Een sport waarin er geen ruimte is voor angst, maar wat gebeurt er als de angst toch op komt zetten?

Laat je eigen gifjes maken

GIFjes zijn geweldig voor je personal branding en zeker niet alleen weggelegd voor de grote merken. Om jou de kans te geven op je eigen GIFjes heb ik een fantastisch aanbod voor het Brand New Me Event!

Op het event kun je je eigen videoGIFjes laten maken door Sigrid van Studio Sigrid. Normaal gesproken kost het laten maken van 5 videoGIFjes, inclusief het aanvragen en vullen van een GIPHY account €250,-. Tijdens dit de het Brand New Me Event, krijg je €100,- korting en betaal je maar €150,-

Interesse? Doe dan vooral kleding aan in je huisstijkleuren, doe je haar in de krul en neem evt accessoires! Dan gaan we een feestje maken van de opnames en zorgt Sigrid ervoor dat jij straks je eigen Swipe-up, je happy dance of een ander fantastisch GIFje van jezelf hebt.

Let op: De opnames worden gemaakt voor een Green Screen, probeer geen groene kleding of groene accessoires te gebruiken. Is je huisstijl groen? Dan lossen we dit op, door voor een blauw scherm te filmen.

Heb je nog een vraag?

Wanneer is het event?

Het Brand New Event vindt plaats op 17 juli van 12:30 – 18:00 bij Keukenconfessies in Eindhoven.

Waar vind het event plaats?

Het event vindt 17 juli plaats bij Keukenconfessies in Eindhoven.

Adres:
Klokgebouw 127
5617AB Eindhoven

De ingang bevindt zich in het midden van het gebouw. Staat u voor  een gesloten deur bel aan bij nummer 127 of bel een van ons en wij komen open doen.

Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving.

Hoeveel kost een ticket?

Een regular ticket bedraagt 87,- exclusief btw. Wanneer je 2 tickets koopt (een Duo Ticket) betaal je 67,- per stuk. Je scoort je ticket(s) hier.

Welke corona maatregelen worden er genomen?

Tijdens het event heb je een vaste plaats tijdens de presentaties. We houden dus 1,5 meter afstand. Ook tijdens het netwerken.