Van passie naar succesvol en winstgevend merk

marion cremers branding business coach

Brand New Me programma 2021

Brand New Me Programma 2021

Leer hoe je van jouw bedrijf een knetter-sterk, succesvol en authentiek merk maakt.
Zodat je moeiteloos klanten aantrekt en groeit in je omzet. Klaar om NEXT LEVEL te gaan?

Het Brand New Me Programma is hét online programma voor ondernemers die klaar zijn met aanmodderen, regelmatig denken dat ze ‘maar wat doen’ en moeten leuren om klanten

Na dit programma (3mnd) staat jouw basis van je bedrijf zó krachtig en eigen, dat de meest fantastische klanten vanzelf naar je toe komen op basis van jouw verhaal , strategische keuzes en jouw waardes en missie. Nooit meer leuren om klanten! 🤩

Hoe fijn zou het zijn als je precies weet hoe je jezelf online positioneert tot een succesvol aantrekkelijk ‘merk’. 

In dit programma deel ik ál mijn kennis en succesprincipes voor een krachtige personal branding. Binnen één jaar bouwde ik zo twee succesvolle merken en vervijfvoudigde ik mijn omzet.

Dit gun ik jou ook én kan ik je ook leren.

Doe je mee? We starten 5 juli en je kunt instappen voor 1.397,- door te klikken op de knop hieronder! Je kunt ook in 3 termijnen van 467,- of in 6 termijnen van slechts 234,-.

Een creatieve passie wordt niet zomaar een succesvolle onderneming

Ben je al een tijdje aan het ondernemen, maar heb je regelmatig het gevoel dat je maar wat doet? En dat je toe bent aan een serieuzer level ondernemen? Dat je meer kan, dan dat je nu doet?

Dan ben je net als ik. 

1 Jaar geleden was ik er hélemaal klaar mee. Misschien herken je dit wel

 • Schamen voor je maandloon, terwijl je zó hard werkt…
 • Mensen zien je als ‘dat meisje met een leuke hobby’… (GRR!!)
 • Vervelende opdrachten en klanten aannemen. Want: Inkomen!
 • Regelmatig dacht ik.. “Wanneer word ik succesvol?”
 • Voelen dat er ‘veel anders’ moet… Maar waar begin je?

Mensen zeiden tegen me: “Gelukkig heeft je vriend een goede baan.” en “Je kunt ook niet leven van een creatieve hobby..”

Fck dat!

Ik besloot om alles om te gooien. Splitste – 1 jaar geleden – mijn bedrijf in 2 bedrijven: Marion Cremers & Studio Cremers (online waterverf cursussen). Ik koos voor beiden bedrijven een kleine doelgroep, een persoonlijke strategie, ging mijn verhaal delen, dook in mijn missie en passie en ontwikkelde een eigen succesformule voor meer klanten door jezelf te zijn.

Binnen no-time bouwde ik twee succesvolle online merken en vervijfvoudigde mijn jaaromzet in een paar maanden! 

Ik ontdekte welke stappen echt verschil maken in je bedrijf. De basis van mijn merken staan als een huis en hoef daardoor nooit meer leuren om klanten.  Strategisch weet ik ook waar ik naartoe wil en dat geeft zoveel rust en overzicht! 

Het voelt écht alsof ik mezelf en de ondernemer in mij opnieuw heb ontdekt. Eindelijk ben ik de ondernemer die ik wilde zijn, met twee succesvolle bedrijven! In één jaar staat er een Brand New Me!

En dat leer ik jou ook met liefde! Het is zó leuk om precies te weten wat je moet doen, zeggen en uitstralen om de aller-aller-aller leukste klanten als magneten aan te trekken! Dat levert zóveel rust, plezier en energie op. Ik heb mezelf letterlijk nog nooit zó fijn gevoeld; en dat gun ik jou – met heel mijn ziel – ook.

In dit online brand & business coachingsprogramma leer ik je van A tot Z alle stappen ik gezet heb om een succesvol merk van beiden bedrijven te maken. En het allerbelangrijkste: Iedere stap en module laat jou ook alles in de praktijk brengen. Dat zorgt ervoor dat je na 12 weken écht een knettersterk merk hebt staan en dat je er niet alleen maar over geleerd hebt.

review-brand-new-me-programma

Je gaat leren:

⚡️  Wat Personal Branding is en hoe je van jouw bedrijf en hobby een merk maakt dat zó krachtig, herkenbaar en ‘eigen’ is, dat niemand meer om jou heen kan en het duidelijk is wat jou anders maakt dan concurrenten.

⚡️  Hoe je jouw merk – superpraktisch – strategisch neerzet. Ik begeleid je helemaal door dit proces en uiteindelijk heb jij een unieke strategie en positionering staan!

⚡️  Wie je écht bent: maar dan echt een DEEP DIVE. Vanuit hier leer je een inspirerend en vooral authentiek ‘verhaal’ te schrijven, waar jouw ideale klant sowieso op aanhaakt. Dit verhaal leer je zélf door te trekken in je gehele business. Denk aan je website, Instagram en in salesgesprekken.

⚡️  Dit  (en het gehele proces) super-praktisch toe te passen in je bedrijf en online zichtbaarheid. Je leert dat dit proces en jezelf laten zien Personal Branding op zich is en hoe je daar je ideale klant mee aantrekt. En dus meer omzet genereert!

Wat houdt het precies in?

Het Brand New Me Programma is een online Personal Branding & Business Programma. Elke week – gedurende 12 weken – krijg je een nieuwe module.

Dit krijg je ALLEMAAL:

 • 12 modules met videolessen, praktische templates en opdrachten. Je leert praktisch álles over hoe je een succesvol en persoonlijk merk opbouwt. Dit is geen ‘normaal’ programma. Het is ook een deepdive naar wie je bent. Waarschuwing: Er zijn de vorige keer tranen gevloeid! Het allerbelangrijkste wat je kan verwachten: Veel praktische opdrachten om direct álles te implementeren en oefenen in de praktijk. Alleen dan ga je namelijk groeien met je bedrijf!
 • Toegang tot de besloten Brand New Me Community op Facebook. Hier kun je connecten met likeminded ondernemers en waardevolle informatie met elkaar delen.
 • Maandelijks een live ZOOM Q&A incl. spansessies met andere ondernemers + hotseat coaching
 • Twee verdiepende (verrassings) masterclasses via ZOOM. Je hoeft niet live aanwezig te zijn (er zijn opnames!).

En je krijgt levenslange toegang!

Dat betekent dat je na 12 weken toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd actuele kennis bij de hand hebt). Je kunt er dus ook voor kiezen om lekker op je eigen tempo door het programma heen te gaan!

Dit zijn de modules

In 12 modules leer je praktisch alles over hoe je een knettersterk merk bouwt van jouw bedrijf. Het programma leert je van a tot z hoe je een knettertsterk merk bouwt. Je leert over jouw verhaal op te schrijven, te delen, je missie authentiek te beschrijven, je ideale klant tot op het bot te kennen, je website aantrekkelijk te maken, een unieke positionering te kiezen, een strategie te bepalen waarmee je klanten moeiteloos aantrekt én meer!

Na dit programma staat jouw basis van je bedrijf zó krachtig en eigen, dat de meest fantastische klanten vanzelf naar je toe komen op basis van jouw verhaal , strategische keuzes en jouw waardes en missie. Nooit meer leuren om klanten! 🤩

Module 1: Personal Branding

In deze module leer je precies wat Personal Branding is, wat het ook NIET is en waarom het onmisbaar is voor een (financieel) gezond bedrijf. 

Module 2: Alles over authentiek zijn

In deze module leer je alles over het – vaak gehoorde – begrip ‘authenticiteit. Je leert dat het niet meer betekent dan ‘jezelf zijn’ en hoe je dit in kunt zetten voor een hechtere band met je potentiële klanten.

Module 3: Je proces delen

In deze module leer je hoe je jouw proces kunt delen, zodat je een hechte band creëert met potentiële klanten: Je volgers. Je hoeft niet iedere dag superveel moeite te doen om content te creëren, waardevol te zijn of je product/dienst te proberen te verkopen.

Sterker nog. Je gaat meer verkopen door je proces te delen! De belangrijkste (mindset)shift die je te maken hebt is om van ‘content creëren naar documenteren’ te gaan. 

Module 4: Good old me

In deze module gaan we afscheid nemen van een deel van jezelf, dat klinkt heftig he? Maar stiekem weet ik zeker dat je daar op zit te wachten, anders had je namelijk niet meegedaan aan dit programma.

Module 5: Brand new ME!

Als er iets belangrijk is in (authentieke) personal branding is het uniek zijn. En toevallig: JIJ bent uniek. Je wilt dat mensen blij van jou (als merk) worden, zich vertrouwd bij je voelen en op de lange termijn dus graag van je kopen.

We gaan in deze module alles over ‘jou’ leren en hoe je een merk van jezelf kun bouwen op basis van persoonlijke kernwaardes en een authentieke missie.

Module 6: Jouw verhaal schrijven én delen

In deze module ga je leren hoe je jouw unieke verhaal op ‘papier’ krijgt en leer je inzien waarom dit interessant is voor jouw merk.

Je creert herkenning, persoonlijke- en emotionele verbinding en vertrouwen bij de lezer met jou en je merk. Uiteindelijk zorgt dat voor meer verkopen.

Module 7: Jouw ideale klant in beeld brengen

In deze module gaan we inzoomen op jouw ideale klant. Want daar doe je het natuurlijk voor! Je personal branding is namelijk áltijd gericht op jouw ideale klant. En die gaan we in deze module helemaal in kaart brengen!

Veel ondernemers vinden het spannend om specifiek te zijn in wie zij precies helpen met hun bedrijf. Ze richten zich liever op de massa. Ik ga dit anders leren!

Module 8: Jouw unieke positionering op de markt

In deze module leer je wat positionering nou precies is en het belang van een goede positionering. Vaak zie ik om me heen dat ondernemers het eng vinden om te kiezen. Net zoals bij een kerndoelgroep.

Bij een positionering gaat het over de manier waarop je jezelf in de markt zet. Wie ben je, voor wie doe je het en wat doe je? Zie het als een filter die mensen filtert richting jouw ideale klant.

Dit alles ga je verwerken in een krachtig positioneringsstatement. Daarnaast ga je leren waarom je positionering valt of staat door jouw consistentie in je boodschap.

Module 9: Waardevol zijn

In deze module leer je alles over de succesfactor ‘waardevol zijn’. Je leert je waarom het nou zo belangrijk is om waardevol te zijn en hoe je niet teveel kennis weggeeft. Daarbij ga je kiezen wáár je die waarde gaat delen. Want waar bevindt die ideale klant zich nou?

Module 10: Herkenbaarheid

In deze module ga je leren dat ‘herkenbaar zijn’ zorgt voor een hechtere vertrouwensband met je ideale klant. Je leert dat herkenbaarheid bestaat uit je merk identiteit en je visuele identiteit. Daarbij leer je hoe je herkenbaar kunt zijn, welke keuzes je hierin bewust kunt maken en wat de gevolgen daarvan zijn.

Module 11: Voor de rest van je leven: Je merk identiteit

De afgelopen weken heb je knetterhard gewerkt aan je Personal Branding. Je weet waar je voor staat, wat jouw vuur is en hoe je dit slim kunt verwerken in je online marketing. In deze module leer je hoe je je merk samenvat in een duidelijke merkidentiteit in Canva.

Module 12: Zichtbaar zijn en impact maken met je merk
Besloten Facebookgroep

Toegang tot de besloten Brand New Me Community op Facebook. Hier kan je connecten met likeminded ondernemers.

Het kan zomaar zijn dat je hier toffe samenwerkingen of mastermindbuddies vindt!

Bijzonder Waardevolle Bonussen

Er hebben meerdere toffe ondernemers meegewerkt aan dit programma. Zij hebben een bonusvideo gemaakt op op sommige modules NOG dieper in te gaan. You totally want this!

Verrassings Masterclasses

Jaaa! Ik heb hele waardevolle masterclasses in petto voor je. Speciaal voor jou om nóg meer te leren over een succesvol bedrijf bouwen. Deze masterclasses worden opgeslagen, dus no worries als je er niet live bij kunt zijn!

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor creatieve ondernemers die nu écht serieuzer willen gaan ondernemen en klaar zijn met aanmodderen. Je wilt meer dan een bedrijfje of een hobby, je bent er nu klaar voor om écht succesvol te worden en de basis knettersterk neer te zetten.

Daarnaast is het programma ook fantastisch als je als startende ondernemer gelijk de basis goed neer wil zetten, zodat je dat aanmodderen over kunt slaan.

Deze training is perfect voor illustratoren, fotograferen, VA’s, social media specialisten, online marketeers, coaches en (ambachts) ondernemers die graag via online kanalen meer willen verkopen.

Het is perfect voor jou als:

 • Je een bad-ass instelling hebt: Éindelijk stappen zetten en groeien. Weg met belemmerende overtuigingen en gaan!
 • Je bereid bent om grote stappen te zetten zoals (meer) stories te gaan maken, je verhaal te delen én je kwetsbaarheden te tonen. Tijd voor de ‘Brand New You’ online!
 • Klaar bent met aanmodderen, al die twijfels en proberen… Nu ga je het écht doen. Nu goed én voor altijd!
 • Weet dat je basis niet goed staat, maar je niet weet waar te beginnen.
 • Je wilt groeien in je omzet en niet meer zoveel moeite moet doen om nieuwe klanten aan te trekken.
 • Klaar bent met die twijfels, waardoor je steeds de volgende stap niet durft te zetten…
 • Je hebt behoefte aan meer inkomsten, zonder dat je moet leuren voor klanten. Klaar om je ideale klanten aan te trekken!
 • Je bent vooral klaar met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat en jou zien als iemand met een ‘leuke hobby’. Nu ga jij hen eens wat laten zien!

Denk jij nu.. OMG dit gaat over mij. Dan is dit programma 100% iets voor jou. Klaar voor die Brand New Me!

Na dit programma:

⚡️ Staat de basis van je bedrijf (dan knettersterk merk) voor eens en voor altijd als een huis.

⚡️ Weet je precies welke teksten (website, emails, stories, etc.) jouw ideale klant prikkelen, waardoor ze naar je toe komen.

⚡️ Durf je jouw verhaal te delen en weet je precies hoe je dit moet doen en hoe je dit op je website communiceert.

⚡️ Je weet precies wie JIJ bent en weet dit door te vertalen in een krachtig Personal Brand met een eigen verhaal.

⚡️  Je weet precies hoe je je ideale klanten aantrekt ipv dat je ‘stomme sales praatjes’ moet voeren.

⚡️ Ben je zó zelfverzekerd over het fundament van je merk dat je je niet langer meer laat tegenhouden door twijfels, angsten en onzekerheden.

  “Personal Branding is een gevoel dat ánderen bij jou hebben.”

  Over mij

   

  Hoi hoi, ik ben Marion! Nadat ik jaren bij een reclame bureau als creative en conceptdenker werkte, ben ik in 2019 fulltime voor mijn creatieve business gegaan. Als grafisch ontwerper nam ik álle opdrachten aan, schoot mijn aanbod van logo’s voor beveiligers naar handgeschilderde waterverf geboortekaartjes. Ik kreeg van veel klanten geen energie en voelde aan alles dat ik aan het aanmodderen was…

  Halverwege 2020 besloot ik rigoureus mijn bedrijf te splitsen en te stoppen met zo’n beetje al mijn aanbod. Ik koos voor een klein aanbod, kleine doelgroepen en concrete specialismen. Binnen 9 maanden heb ik 2 succesvolle merken (Studio Cremers & Marion Cremers) opgebouwd met 2500+ verkochte waterverfcursussen, uitverkochte programma’s en vervijfvoudigde ik mijn jaaromzet.

  Het ís mogelijk om van je hobby een succesvolle business te maken!

  Ook heb ik samen met Rosa Los & Lippig opgezet. Binnen 1 jaar groeiden we uit tot een succesvolle community (3000+ volgers) met 5 uitverkochte events met meer dan 300 bezoekers. We werden in no-time een knettersterk merk.

  Kortom, je kunt wel zeggen dat ik de nodige ervaring heb in sterke merken opzetten. Om mij heen zie ik zóveel mogelijkheden bij andere creatieve ondernemers. Ik zie ze zó hard ploeteren voor opdrachten naast een fulltime baan, terwijl ze dromen van een fulltime ondernemersleven.

  DIE ondernemers help ik graag! Ik gun jou namelijk ook dat vertrouwen, die groei en uiteindelijk die financiële vrijheid. Dat kan je allemaal bereiken met jouw passie – waar mensen nu van denken dat het slechts een hobby is…

  Let’s proof them wrong!!

  Marion-Cremers

  Zo werkt het Brand New Me Programma

  Op 29 maart start het programma bestaande uit 12 weken met 12 modules. Iedere week komt er een nieuwe module online. Hierover krijg je wekelijks een berichtje van mij ter herinnering. Je bent absoluut niet verplicht om met het tempo van de groep mee te gaan. Je behoudt levenslange toegang, dus je kunt er ook langer over doen dan die 12 weken!

  In de besloten community kun je vragen stellen of je opdrachten en twijfels delen met andere like-minded ondernemers. Dat bleek eerder HEEL waardevol! ❤️

  Brand New Me Programma

  Leer in 3 maanden hoe je van jouw bedrijf een knetter-sterk, succesvol en authentiek personal brand maakt, zodat je moeiteloos klanten als een magneet aantrekt en groeit in je omzet.

  We starten 5 juli 2021! 🔥🚀

  De investering bedraagt 1397,- voor 3 maanden. Je kunt ook in 3 termijnen van 467,- of in 6 termijnen van slechts 234,-.

  Heb je nog een vraag?

  Wanneer start en eindigt het programma?

  Het programma start op maandag 5 juli 2021 en duurt 12 weken (3 maanden). Elke week ontvang je een nieuwe module.

  Na die tijd behoud je LEVENSLANGE TOEGANG tot de online omgeving. Je kunt het dus volledig op jouw eigen tempo volgen.

  Hoeveel kost het programma?

  De investering bedraagt 1397,- voor 3 maanden. Je kunt ook in 3 termijnen van 467,- of in 6 termijnen van slechts 234,-.

  Kan ik de het programma terugkijken?

  Zeker, je behoudt LEVENSLANGE toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dus altijd nog even spieken én je zult ook updates ontvangen wanneer ik die doorvoer. Je hebt dus altijd de meest recente informatie tot je beschikking.

  Voor wie is dit programma geschikt?

  Dit programma is voor creatieve ondernemers die serieus voor het volgende level willen gaan en die klaar zijn met aanmodderen. Je wilt meer dan een bedrijfje en uit je passie halen, je bent er nu klaar voor om écht succesvol te worden en de basis knettersterk neer te zetten.

  Daarnaast is het programma ook fantastisch als je als startende ondernemer gelijk de basis goed neer wil zetten, zodat je dat aanmodderen over kunt slaan. 

  Deze training is perfect voor illustratoren, fotograferen, VA’s, social media specialisten, online marketeers, coaches en (ambachts) ondernemers die graag via online kanalen meer willen verkopen.

  Wat als ik niet bij de masterclasses kan zijn?

  Ik neem de masterclasses op en stuur de replay op en/of upload deze opnames in de online leeromgeving. Helemaal niet erg dus!

  Kan ik vragen stellen aan jou tijdens het programma?

  Dit programma is exclusief 1 op 1 coaching, maar je mag via de Besloten Community vragen stellen. Daar geven de andere ondernemers hun mening, advies en ik probeer álles bij te houden en advies te geven waar nodig.

  Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

  Ja, dat kan. De btw is aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding, dit levert je op het einde van het jaar ook weer belastingvoordeel op!

  Heb ik Photoshop of iets dergelijks nodig?

  Nee zeker niet! Als je een (opmaak) tool nodig hebt kun je Canva gebruiken.

  Ik vind het veel geld en ik vind het spannend om zo'n investering te doen...

  Dat begrijp ik. Ik kan me nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om te investeren.

  Wat gebeurt er als je deze investering niet doet? Ga je dan door op de manier hoe je nu onderneemt? En wat levert dat je dan op? Dit programma zorgt ervoor dat je je basis zó goed hebt staan, dat je daar geen tijd meer aan kunt verspillen! Dat aanmodderen is niet meer nodig, omdat ik je deze strategieen, het fundament en al mijn kennis heel praktisch laat implementeren. Meteen aan de bak dus en stappen zetten!