Van bedrijfje naar succesvol en winstgevend merk

marion cremers branding business coach

Brand New Me programma 2021

Brand New Me Programma 2021

Leer hoe je van jouw bedrijf een knetter-sterk, succesvol en authentiek merk maakt.
Zodat je moeiteloos klanten aantrekt en groeit in je omzet.

Na dit programma (3mnd) staat jouw basis van je bedrijf zó krachtig en eigen, dat de meest fantastische klanten vanzelf naar je toe komen op basis van jouw verhaal , strategische keuzes en jouw waardes en missie. Nooit meer leuren om klanten! 🤩

Hoe fijn zou het zijn als je precies weet hoe je jezelf online positioneert tot een succesvol aantrekkelijk ‘merk’. In dit programma deel ik ál mijn kennis en succesprincipes voor een krachtige personal branding. Hierdoor haal ik  – voor mijn beiden bedrijven – 100% van mijn klanten moeiteloos uit Instagram.

Dit gun ik jou ook én kan ik je ook leren! Doe je mee?!

De aanmelding kost 1000 euro exclusief btw.
OF in 3 termijnen van 333,33 of 12 termijnen van slechts 83,33!

Herken je dit?

 • Je wordt GEK van die brei in je hoofd. Je website is niet af, je hebt je doelgroep niet goed uitgeschreven, je weet niet wat je positionering is.. Voor je gevoel doe je maar wat. Je hebt gewoon behoefte aan duidelijke stappen om te volgen.
 • Je bent lekker aan het ondernemen, maar qua omzet ben je nog niet tevreden. Eigenlijk wil je fulltime gaan ondernemen, maar dat kan écht nog niet… Je bent toe aan ‘the next step’.
 • Je steekt veel tijd in de online verkoop van jouw product of dienst, maar de verkopen vallen tegen. Sales is je ding niet, vooral als het ook nog moeizaam gaat.

 • Je kunt onzeker worden van concurrentie. Het lijkt wel of zij hun zaakjes beter op orde hebben en weten wat ze doen. Eigenlijk ben je wel klaar met dit gevoel.
 • Je bent al zichtbaar op instagram, maakt af en toe een story.. Maar daar is het ook wel mee gezegd. Je wil er meer (verkopen) uit halen, maar je weet eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen.
 • Je weet dat het werkt om jezelf te laten zien op Social Media. Maar je hebt geen flauw idee hoe dat moet. Daarbij is jouw verhaal niet interessant genoeg.. Denk je 😏
 • Je hebt graag alle touwtjes in handen en wilt eigenlijk niks uitbesteden. Je vindt het zelfs vervelend om afhankelijk van anderen te zijn; dat kost alleen maar tijd!

Mijn creatieve hobby werd niet zomaar een succesvolle onderneming…

Ruim 3 jaar modderde ik maar wat aan naast mijn baan in loondienst. Om mij heen hoorde ik regelmatig ‘je kunt niet leven van waterverf illustraties’. Ook tijdens mijn eerste jaar fulltime ondernemen liep ik tegen een hoop irritaties en onzekerheden aan:

 • Ik moest heel veel moeite doen om nieuwe klanten en opdrachten te krijgen
 • Ik schaamde me eigenlijk voor mijn maandloon. Daar kon ik écht niet van leven en mijn spaarrekening teerde enorm in.
 • Mensen zagen me meer als ‘dat meisje met een leuke hobby’ en dat frustreerde mij enorm.
 • Ik trok ook vervelende klanten en stomme opdrachten aan. Waar ik wel mee in zee ging, want: Inkomen!

Toen besloot ik om alles om te gooien…

Tijdens een eigen businesscoach traject besloot ik te gaan voor Personal Branding (Marion Cremers) én voor alleen waterverf cursussen (Studio Cremers). Ik koos voor beiden bedrijven een kleine doelgroep, een persoonlijke strategie, ging mijn verhaal delen, dook in mijn missie en passie en ontwikkelde een eigen succesformule voor meer klanten door jezelf te zijn. Nooit meer leuren om klanten, maar strategisch een merk bouwen van jezelf, door jezelf te zijn! En weet je? HET WERKT ECHT!

Het voelt écht alsof ik mezelf opnieuw het ontdekt, mezelf als ondernemer én dat er twee gloednieuwe én mega succesvolle bedrijven zijn geboren: Brand New Me!

En dat leer ik jou ook met liefde! Het is zó leuk om precies te weten wat je moet doen, zeggen en uitstralen om de aller-aller-aller leukste klanten als magneten aan te trekken! Dat levert zóveel rust, plezier en energie op. Ik heb mezelf letterlijk nog nooit zó fijn gevoeld; en dat gun ik jou – in al mijn vezels – ook.

In dit online Personal Branding & Coachingsprogramma leer ik je van A tot Z alle stappen ik gezet heb om een succesvol merk van beiden bedrijven te maken. En het allerbelangrijkste: Iedere stap en module laat jou ook alles in de praktijk brengen. Dat zorgt ervoor dat je na 12 weken écht een knettersterk merk hebt staan en dat je er niet alleen maar over geleerd hebt.

review-brand-new-me-programma

Je gaat leren:

⚡️  Wat Personal Branding is en hoe je van jouw bedrijf en hobby een merk maakt dat zó krachtig, herkenbaar en ‘eigen’ is, dat niemand meer om jou heen kan en het duidelijk is wat jou anders maakt dan concurrenten.

⚡️  Hoe je jouw merk – superpraktisch – strategisch neerzet. Ik begeleid je helemaal door dit proces en uiteindelijk heb jij een unieke strategie en positionering staan!

⚡️  Wie je écht bent: maar dan echt een DEEP DIVE. Vanuit hier leer je een inspirerend en vooral authentiek ‘verhaal’ te schrijven, waar jouw ideale klant sowieso op aanhaakt. Dit verhaal leer je zélf door te trekken in je gehele business. Denk aan je website, Instagram en in salesgesprekken.

⚡️  Dit  (en het gehele proces) super-praktisch toe te passen in je bedrijf en online zichtbaarheid. Je leert dat dit proces en jezelf laten zien Personal Branding op zich is en hoe je daar je ideale klant mee aantrekt. En dus meer omzet genereert!

Wat houdt het precies in?

Het Brand New Me Programma is een online Personal Branding & Business Programma. Elke week – gedurende 12 weken – krijg je een nieuwe module.

Dit krijg je ALLEMAAL:

 • 12 modules met videolessen, praktische templates en opdrachten. Je leert praktisch álles over hoe je een succesvol en persoonlijk merk opbouwt. Dit is geen ‘normaal’ programma. Het is ook een deepdive naar wie je bent. Waarschuwing: Er zijn de vorige keer tranen gevloeid! Het allerbelangrijkste wat je kan verwachten: Veel praktische opdrachten om direct álles te implementeren en oefenen in de praktijk. Alleen dan ga je namelijk groeien met je bedrijf!
 • Toegang tot de besloten Brand New Me Community op Facebook. Hier kun je connecten met likeminded ondernemers en waardevolle informatie met elkaar delen.
 • Maandelijks een live ZOOM Q&A incl. spansessies met andere ondernemers + hotseat coaching
 • Twee verdiepende (verrassings) masterclasses via ZOOM. Je hoeft niet live aanwezig te zijn (er zijn opnames!).

En je krijgt levenslange toegang!

Dat betekent dat je na 12 weken toegang blijft houden tot ALLES (+ toekomstige updates, zodat je altijd actuele kennis bij de hand hebt). Je kunt er dus ook voor kiezen om lekker op je eigen tempo door het programma heen te gaan!

Dit zijn de modules

In 12 modules leer je praktisch alles over hoe je een knettersterk merk bouwt van jouw bedrijf. Het programma leert je van a tot z hoe je een knettertsterk merk bouwt. Je leert over jouw verhaal op te schrijven, te delen, je missie authentiek te beschrijven, je ideale klant tot op het bot te kennen, je website aantrekkelijk te maken, een unieke positionering te kiezen, een strategie te bepalen waarmee je klanten moeiteloos aantrekt én meer!

Na dit programma staat jouw basis van je bedrijf zó krachtig en eigen, dat de meest fantastische klanten vanzelf naar je toe komen op basis van jouw verhaal , strategische keuzes en jouw waardes en missie. Nooit meer leuren om klanten! 🤩

Module 1: Personal Branding

In deze module leer je precies wat Personal Branding is, wat het ook NIET is en waarom het onmisbaar is voor een (financieel) gezond bedrijf. 

Module 2: Alles over authentiek zijn
Module 3: Je proces delen

Jouw verhaal is interessant. Echt. Hoe saai jij ook denkt dat het is. Mensen haken aan op je verhaal, jouw woorden en jouw energie. Ze herkennen zich in jou. In deze module pluizen we uit wat jouw verhaal is, hoe je deze gaat uitdragen en zorg ik dat je er trots op bent!

Module 4: Good old me

Wie is jouw doelgroep en hoe bereik je deze met jouw verhaal? Hoe zorg je dat jouw Personal Branding interessant is voor jouw droomklanten? Dat, en veel meer, leer je in deze module!

Module 5: Brand new ME!

In deze module gaan we bepalen hoe je je merk in de markt zet en leer je de voordelen hiervan. Voor wie ben je er en wat doe je nou precies?

Module 6: Jouw verhaal schrijven én delen

Dit ga je in deze module leren: Hoe communiceer je eigenlijk als jouw unieke merk? Wat valt daar allemaal onder en wanneer vind jouw doelgroep het waardevol?

Module 7: Jouw ideale klant in beeld brengen

Je leert waar en hoe je zichtbaar kunt zijn online. Je kunt nog zo waardevol zijn en zó’n sterk Personal Brand op papier hebben… Als je niet zichtbaar bent, ga ja daar NIETS aan hebben!

Module 8: Jouw unieke positionering op de markt

Onderzoek toont aan dat de kleur van een product voor 60 tot 80% invloed heeft op de beslissing tot aankoop. Belangrijk dus om te bekijken welke kleuren bij jou als merk passen. Stralen ze uit wat je wilt uitstralen?

Module 9: Waardevol zijn

Ook jouw foto’s zorgen voor herkenning en uitstraling van jouw merk. Het is belangrijk dat je daarom (wanneer je dit doet) kiest voor een fotograaf die in jouw stijl fotografeert. Maar wat is jouw stijl? Wat adviseer ik om vooral wel en vooral niet te doen. Je leert het in deze module!

Module 10: Herkenbaarheid

Alles komt in deze module samen: De samenvatting van jouw merk. Hoe sla je dit op en wat kun je doen om in de toekomst je Personal Branding tot een succes te maken?

Module 11: Voor de rest van je leven: Je merk identiteit

Alles komt in deze module samen: De samenvatting van jouw merk. Hoe sla je dit op en wat kun je doen om in de toekomst je Personal Branding tot een succes te maken?

Module 12: Zichtbaar zijn en impact maken met je merk

Alles komt in deze module samen: De samenvatting van jouw merk. Hoe sla je dit op en wat kun je doen om in de toekomst je Personal Branding tot een succes te maken?

Besloten Facebookgroep

Toegang tot de besloten Brand New Me Community op Facebook. Hier kan je connecten met likeminded ondernemers.

Het kan zomaar zijn dat je hier toffe samenwerkingen of mastermindbuddies vindt!

Bijzonder Waardevolle Bonussen

Er hebben meerdere toffe ondernemers meegewerkt aan dit programma. Zij hebben een bonusvideo gemaakt op op sommige modules NOG dieper in te gaan. You totally want this!

Verrassings Masterclasses

Jaaa! Ik heb hele waardevolle masterclasses in petto voor je. Speciaal voor jou om nóg meer te leren over een succesvol bedrijf bouwen. Deze masterclasses worden opgeslagen, dus no worries als je er niet live bij kunt zijn!

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor creatieve ondernemers die nu écht serieuzer willen gaan ondernemen en klaar zijn met aanmodderen. Je wilt meer dan een bedrijfje of een hobby, je bent er nu klaar voor om écht succesvol te worden en de basis knettersterk neer te zetten.

Daarnaast is het programma ook fantastisch als je als startende ondernemer gelijk de basis goed neer wil zetten, zodat je dat aanmodderen over kunt slaan.

Deze training is perfect voor illustratoren, fotograferen, VA’s, social media specialisten, online marketeers, coaches en (ambachts) ondernemers die graag via online kanalen meer willen verkopen.

Het is perfect voor jou als:

 • Je een bad-ass instelling hebt: Éindelijk stappen zetten en groeien. Weg met belemmerende overtuigingen en gaan!
 • Je bereid bent om grote stappen te zetten zoals (meer) stories te gaan maken, je verhaal te delen én je kwetsbaarheden te tonen. Tijd voor de ‘Brand New You’ online!
 • Klaar bent met aanmodderen, al die twijfels en proberen… Nu ga je het écht doen. Nu goed én voor altijd!
 • Weet dat je basis niet goed staat, maar je niet weet waar te beginnen.
 • Je wilt groeien in je omzet en niet meer zoveel moeite moet doen om nieuwe klanten aan te trekken.
 • Klaar bent met die twijfels, waardoor je steeds de volgende stap niet durft te zetten…
 • Je hebt behoefte aan meer inkomsten, zonder dat je moet leuren voor klanten. Klaar om je ideale klanten aan te trekken!
 • Je bent vooral klaar met mensen die vragen hoe het met je ‘bedrijfje’ gaat en jou zien als iemand met een ‘leuke hobby’. Nu ga jij hen eens wat laten zien!

Denk jij nu.. OMG dit gaat over mij. Dan is dit programma 100% iets voor jou. Klaar voor die Brand New Me!

Na dit programma:

⚡️ Staat de basis van je bedrijf (dan knettersterk merk) voor eens en voor altijd als een huis.

⚡️ Weet je precies welke teksten (website, emails, stories, etc.) jouw ideale klant prikkelen, waardoor ze naar je toe komen.

⚡️ Durf je jouw verhaal te delen en weet je precies hoe je dit moet doen en hoe je dit op je website communiceert.

⚡️ Je weet precies wie JIJ bent en weet dit door te vertalen in een krachtig Personal Brand met een eigen verhaal.

⚡️  Je weet precies hoe je je ideale klanten aantrekt ipv dat je ‘stomme sales praatjes’ moet voeren.

⚡️ Ben je zó zelfverzekerd over het fundament van je merk dat je je niet langer meer laat tegenhouden door twijfels, angsten en onzekerheden.

  “Personal Branding is een gevoel dat ánderen bij jou hebben.”

  Over mij

   

  Hoi hoi, ik ben Marion! Nadat ik jaren bij een reclame bureau als creative en conceptdenker werkte, ben ik in 2019 fulltime voor mijn creatieve business gegaan. Als grafisch ontwerper nam ik álle opdrachten aan, schoot mijn aanbod van logo’s voor beveiligers naar handgeschilderde waterverf geboortekaartjes. Ik kreeg van veel klanten geen energie en voelde aan alles dat ik aan het aanmodderen was…

  Halverwege 2020 besloot ik rigoureus mijn bedrijf te splitsen en te stoppen met zo’n beetje al mijn aanbod. Ik koos voor een klein aanbod, kleine doelgroepen en concrete specialismen. Binnen 9 maanden heb ik 2 succesvolle merken (Studio Cremers & Marion Cremers) opgebouwd met 2500+ verkochte waterverfcursussen, uitverkochte programma’s en vervijfvoudigde ik mijn jaaromzet.

  Het ís mogelijk om van je hobby een succesvolle business te maken!

  Ook heb ik samen met Rosa Los & Lippig opgezet. Binnen 1 jaar groeiden we uit tot een succesvolle community (3000+ volgers) met 5 uitverkochte events met meer dan 300 bezoekers. We werden in no-time een knettersterk merk.

  Kortom, je kunt wel zeggen dat ik de nodige ervaring heb in sterke merken opzetten. Om mij heen zie ik zóveel mogelijkheden bij andere creatieve ondernemers. Ik zie ze zó hard ploeteren voor opdrachten naast een fulltime baan, terwijl ze dromen van een fulltime ondernemersleven.

  DIE ondernemers help ik graag! Ik gun jou namelijk ook dat vertrouwen, die groei en uiteindelijk die financiële vrijheid. Dat kan je allemaal bereiken met jouw passie – waar mensen nu van denken dat het slechts een hobby is…

  Let’s proof them wrong!!

  Marion-Cremers

  Zo werkt het Brand New Me Programma

  Op 29 maart start het programma bestaande uit 12 weken met 12 modules. Iedere week komt er een nieuwe module online. Hierover krijg je wekelijks een berichtje van mij ter herinnering. Je bent absoluut niet verplicht om met het tempo van de groep mee te gaan. Je behoudt levenslange toegang, dus je kunt er ook langer over doen dan die 12 weken!

  In de besloten community kun je vragen stellen of je opdrachten en twijfels delen met andere like-minded ondernemers. Dat bleek eerder HEEL waardevol! ❤️

  Brand New Me Programma

  Leer in 3 maanden hoe je van jouw bedrijf een knetter-sterk, succesvol en authentiek personal brand maakt, zodat je moeiteloos klanten als een magneet aantrekt en groeit in je omzet.

  We starten 29 maart met een te gekke groep! 🔥🚀

  De aanmelding kost 1000 euro exclusief btw.
  OF in 3 termijnen van 333,33 of 12 termijnen van slechts 83,33!

  Heb je nog een vraag?

  Wanneer start en eindigt het programma?

  Het programma start op maandag 29 maart 2021 en duurt 12 weken (3 maanden). Elke week ontvang je een nieuwe module.

  Na die tijd behoud je LEVENSLANGE TOEGANG tot de online omgeving. Je kunt het dus volledig op jouw eigen tempo volgen.

  Hoeveel kost het programma?

  De investing voor het Brand New Me Programma is 999 euro exclusief btw. Wanneer je je NU inschrijft krijg je een EXCLUSIEVE korting 20% + 4 bonussen! Je hebt de mogelijkheid om in 1, 3 of 12 termijnen te betalen.

  Kan ik de het programma terugkijken?

  Zeker, je behoudt LEVENSLANGE toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dus altijd nog even spieken én je zult ook updates ontvangen wanneer ik die doorvoer.

  Voor wie is dit programma geschikt?

  Het programma is geschikt voor startende én creatieve ondernemers zoals illustratoren, grafisch ontwerpers, online marketeers, (social media) specialisten, coaches etc.

  Wat als ik niet bij de masterclasses kan zijn?

  Ik neem de masterclasses op en stuur de replay op en/of upload deze opnames in de online leeromgeving. Helemaal niet erg dus!

  Kan ik vragen stellen aan jou tijdens het programma?

  Dit programma is exclusief 1 op 1 coaching, maar je mag via de Besloten Community vragen stellen. 

  Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

  Ja, dat kan. De btw is voor ondernemers aftrekbaar. Daarnaast kun je het programma als kosten opvoeren in je boekhouding, dit levert je op het einde van het jaar ook weer belastingvoordeel op!

  Heb ik Photoshop of iets dergelijks nodig?

  Nee zeker niet! Als ik iets uitleg over vormgeven doe ik dat met de gratis versie van Canva.

  Ik vind het veel geld en ik vind het spannend om zo'n investering te doen...

  Dat begrijp ik. Ik kan me nog goed herinneren hoe spannend ik het vond om te investeren.

  Wat gebeurt er als je deze investering niet doet? Ga je dan door op de manier hoe je nu onderneemt? En wat levert dat je dan op? Dit programma zorgt ervoor dat je je basis zó goed hebt staan, dat je daar geen tijd meer aan kunt verspillen! Dat aanmodderen is niet meer nodig, omdat ik je deze strategieen, het fundament en al mijn kennis heel praktisch laat implementeren. Meteen aan de bak dus en stappen zetten!