1 op 1 mentoring

In mijn 1 op 1 traject help ik jou om een succesvol merk te bouwen van je creatieve bedrijf. Dat houdt in: Een sterke positionering en een heldere strategie inzetten, waardoor je klanten aantrekt door jezelf te zijn.

Dus niet meer aanmodderen, maar een plan hebben, de fundering van je bedrijf neerzetten en als jezelf ondernemen.

Als merkstrateeg en branding specialist help ik creatieve ondernemers een knettersterk en strategisch merk op te bouwen. Personal branding is een essentiële tool om op te vallen en te zorgen dat klanten je weten te vinden in de huidige online jungle. 

Heb jij een oké omzet, maar moet je daar heel hard voor werken? Ben je begonnen met ondernemen, zonder duidelijk plan en strategie?

Heb je het gevoel dat je moet leuren om klanten en dat je soms ‘maar wat doet’? Je voelt dat de basis van je bedrijf nog niet goed is uitgedacht, omdat je vanuit passie gewoon bent begonnen een paar jaar gelden.

Ben jij klaar om klanten AAN te trekken ipv ervoor te moeten leuren? Loop jij vast op een unieke positionering met een passende en heldere strategie?

Dán is mijn 3 maanden 1 op 1 coachingstraject wat voor jou! Hierin gaan we specifiek kijken waar jij en je bedrijf nog kunnen groeien. Dit kan op conceptueel-, online marketing- , strategisch-, branding- of creatief gebied.

marion cremers branding business coach

Let op: beperkt plek!

  • 40% 40%

In het traject van oktober tm december 2021 is er nog beperkt plek.

Voordat ik met coaching startte met Marion had ik geen idee waar te beginnen, ik had heel veel ideeën en zin om te gaan creëren, maar wat nou handig was om eerst te doen? Je n’est sais pas 😉  Ik had al het Brand New Me traject van Marion gevolgd wat ik te gek vond, dus de keuze om ook coaching bij haar te volgen was al snel gemaakt! Marion heeft mij geholpen met duidelijke doelen en actiepunten, wat is handig om eerst te doen en wat kan later. Ik heb nu zelfs een jaarplanning met omzet doelen!!

Doordat ik alles door mocht sturen waar ik vragen over had heb ik alles eruit kunnen halen, Marion had altijd nog tips en goede ideeën. Ik heb zelfs 17 moederdagboxen verkocht met dank aan marion haar strategische blik. 🥳  Als coach is Marion, spontaan, gezellig, maar ook serieus, ze is er voor je als je haar nodig hebt en doet er ALLES aan om jou te laten groeien. Kortom als je nog twijfelt, dit is je moment.

Fleur

Fleur Concepts

Voor wie is dit traject?

Mijn 1-op-1 mentoring is voor creatieve ondernemers die écht serieus willen ondernemen en klaar zijn met aanmodderen. Dit traject is voor ondernemers die keuzes willen gaan maken en willen gaan opschalen. Klaar met klein denken en klaar voor een heldere strategie.

Ben jij een creatieve (online georiënteerde) onderneemster?
🧡 Heb je het idee dat jouw passie serieuzer genomen mag worden?
🧡 Moet je heel hard werken, voor nieuwe klanten?
🧡 Voelt het alsof je soms maar wat doet en geen sterke fundering hebt staan?
🧡 Ben je niet trots op je omzet en voel je dat er véél meer in zit?

Met mijn achtergrond als creative bij een reclamebureau (conceptdenker) en het feit dat ik twee succesvolle creatieve ondernemingen run ben ik éxtra geschikt voor bijvoorbeeld: illustratoren, fotograferen, VA’s, social media specialisten, online marketeers, coaches en (ambachts) ondernemers die graag willen groeien en meer willen verkopen via online kanalen.

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥

review-brand-new-me-programma

Wat houdt het in?

Wanneer je met mij werkt gaan we een 3 maanden traject met elkaar aan, waarin ik je om de week 1 uur coach via Zoom. Één sessie zal live op mijn kantoor in Eindhoven plaatsvinden 🎉

Gedurende die 3 maanden mag je me álles toesturen ter dubbelcheck, bespreken we strategische keuzes, bedenken we creatieve concepten, gaan we aan de slag met je positionering en belemmerende overtuigingen en nog veel meer! Na iedere coachingsessie kun je weer aan de slag met concrete acties, zodat je ook daadwerkelijk stappen gaat maken.

Het allerbelangrijkste vind ik dat jij je goed voelt en dat je vooral gaat GROEIEN met mijn oneindige cheerleading en hulp!

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥

Over mij

 

Hoi hoi, ik ben Marion! Nadat ik jaren bij een reclame bureau als creative en conceptdenker werkte, ben ik in 2019 fulltime voor mijn creatieve business gegaan. Als grafisch ontwerper nam ik álle opdrachten aan, schoot mijn aanbod van logo’s voor beveiligers naar handgeschilderde waterverf geboortekaartjes. Ik kreeg van veel klanten geen energie en voelde aan alles dat ik aan het aanmodderen was…

Halverwege 2020 besloot ik rigoureus mijn bedrijf te splitsen en te stoppen met zo’n beetje al mijn aanbod. Ik koos voor een klein aanbod, kleine doelgroepen en concrete specialismen. Binnen 9 maanden heb ik 2 succesvolle merken (Studio Cremers & Marion Cremers) opgebouwd met 2500+ verkochte waterverfcursussen, uitverkochte programma’s en vervijfvoudigde ik mijn jaaromzet.

Het ís mogelijk om van je hobby een succesvolle business te maken!

Ook heb ik Los & Lippig opgezet. Binnen 1 jaar groeiden we uit tot een succesvolle community (3000+ volgers) met 5 uitverkochte events met meer dan 300 bezoekers. We werden in no-time een knettersterk merk.

Kortom, je kunt wel zeggen dat ik de nodige ervaring heb in sterke merken opzetten en online marketing.

Om mij heen zie ik zóveel mogelijkheden bij andere creatieve ondernemers. Ik zie ze zó hard ploeteren voor opdrachten naast een fulltime baan, terwijl ze dromen van een fulltime ondernemersleven.

DIE ondernemers help ik graag! Ik gun jou namelijk ook dat vertrouwen, die groei en uiteindelijk die financiële vrijheid. Dat kan je allemaal bereiken met jouw passie – waar mensen nu van denken dat het slechts een hobby is…

Let’s proof them wrong!!

Marion-Cremers

De investering

Een coachingtraject van 3 maanden kost 1500,- exclusief btw. Je kunt in 1, 3 of 6 termijnen betalen. Kom je vanuit mijn BNM Traject? Dan kan ik je een fijne doorstroomkorting aanbieden!

Let op: Ik heb tm december nog maar 4 plekjes.

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥

Twijfel niet te lang

Ik coach per traject maar 4 personen. Ik wil me volledig om mijn coachees, programma-deelnemers én 2 bedrijven kunnen focussen. Daarom werk ik niet met meer 1 op 1 klanten. Dit houdt wel in dat er maar beperkt plek is.

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥