1 op 1 coaching

Als businesscoach help ik creatieve ondernemers om van hun bedrijf een knettersterk merk te maken en een succesvolle business te bouwen, waarin je helemaal als jezelf kunt ondernemen. Met als resultaat meer vrijheid én klanten!

Ik werk met ondernemers die écht klaar zijn voor de volgende stap. Nu écht actie, groei en impact maken ipv aanmodderen, leuren om klanten en jezelf voorbijlopen door té hard te werken voor te weinig resultaat.

Personal branding is een essentiele tool in deze tijd om op te vallen en te zorgen dat klanten je weten te vinden in de huidige online jungle. Het gaat om het gevoel dat jij achterlaat bij jouw doelgroep en het verhaal dat jij vertelt. Dit alles zie ik als een knettersterk fundament voor een succesvol en winstgevend merk.

En wat als je nóg meer wilt groeien? Wat als je dat fundament wilt uitbouwen naar een nóg succesvollere business?

Dán is mijn 3 maanden 1 op 1 coachingstraject wat voor jou! Hierin gaan we specifiek kijken waar jij en je bedrijf nog kunnen groeien. Dit kan op conceptueel-, online marketing- , strategisch of creatief gebied.

Mijn creatieve brein en ervaring met succesvolle merken bouwen denken graag met je mee! 

marion cremers branding business coach

Let op: beperkt plek! (tm juni nog maar 1 plekje)

Voor wie is deze coaching?

Ik coach met name (creatieve) ondernemers die nu écht willen gaan ondernemen en klaar zijn met aanmodderen. Je wilt meer dan een bedrijfje of een hobby, je bent er nu klaar voor om écht succesvol te worden en groeien. Je bent klaar met ‘klein denken’ en wilt nu echt strategische begeleiding om nu écht succesvol te kunnen gaan ondernemen.

Met mijn achtergrond als creative bij een reclamebureau (conceptdenker) en het feit dat ik twee succesvolle creatieve ondernemingen run ben ik als business coach éxtra geschikt voor bijvoorbeeld: illustratoren, fotograferen, VA’s, social media specialisten, online marketeers, coaches en (ambachts) ondernemers die graag via online kanalen meer willen verkopen.

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥

review-brand-new-me-programma

Wat houdt het in?

Wanneer je met mij werkt gaan we een 3 maanden traject met elkaar aan, waarin ik je om de week 1 uur coach via Zoom.

Gedurende die 3 maanden mag je me álles toesturen ter dubbelcheck, bespreken we strategische keuzes, bedenken we creatieve concepten, gaan we aan de slag met je positionering, mindset en belemmerende overtuigingen en nog veel meer! Na iedere coachingsessie kun je weer aan de slag met concrete acties, zodat je ook daadwerkelijk stappen gaat maken.

Het allerbelangrijkste vind ik dat jij je goed voelt, je een beetje oncomfortabel gaat voelen en vooral gaat GROEIEN met mijn oneindige cheerleading en hulp!

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥

Over mij

 

Hoi hoi, ik ben Marion! Nadat ik jaren bij een reclame bureau als creative en conceptdenker werkte, ben ik in 2019 fulltime voor mijn creatieve business gegaan. Als grafisch ontwerper nam ik álle opdrachten aan, schoot mijn aanbod van logo’s voor beveiligers naar handgeschilderde waterverf geboortekaartjes. Ik kreeg van veel klanten geen energie en voelde aan alles dat ik aan het aanmodderen was…

Halverwege 2020 besloot ik rigoureus mijn bedrijf te splitsen en te stoppen met zo’n beetje al mijn aanbod. Ik koos voor een klein aanbod, kleine doelgroepen en concrete specialismen. Binnen 9 maanden heb ik 2 succesvolle merken (Studio Cremers & Marion Cremers) opgebouwd met 2500+ verkochte waterverfcursussen, uitverkochte programma’s en vervijfvoudigde ik mijn jaaromzet.

Het ís mogelijk om van je hobby een succesvolle business te maken!

Ook heb ik samen met Rosa Los & Lippig opgezet. Binnen 1 jaar groeiden we uit tot een succesvolle community (3000+ volgers) met 5 uitverkochte events met meer dan 300 bezoekers. We werden in no-time een knettersterk merk.

Kortom, je kunt wel zeggen dat ik de nodige ervaring heb in sterke merken opzetten en online marketing.

Om mij heen zie ik zóveel mogelijkheden bij andere creatieve ondernemers. Ik zie ze zó hard ploeteren voor opdrachten naast een fulltime baan, terwijl ze dromen van een fulltime ondernemersleven.

DIE ondernemers help ik graag! Ik gun jou namelijk ook dat vertrouwen, die groei en uiteindelijk die financiële vrijheid. Dat kan je allemaal bereiken met jouw passie – waar mensen nu van denken dat het slechts een hobby is…

Let’s proof them wrong!!

Marion-Cremers

De investering

Een coachingtraject van 3 maanden kost 1500,- exclusief btw. Je kunt in 1, 3 of 6 termijnen betalen.

Let op: Ik heb tm juni nog maar 6 plekjes.

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥

Twijfel niet te lang

Vanaf april kunnen 6 mensen exclusief door mij gecoacht worden. Ik wil me volledig om mijn coachees én 2 bedrijven kunnen focussen. Daarom werk ik niet met meer 1 op 1 klanten. Dit houdt wel in dat er maar beperkt plek is én dat er al een aantal kennismakingen gepland staan.

Interesse om – samen met mij – dit traject aan te gaan?
Mail me dan voor de mogelijkheden: info@marioncremers.nl 🥳🔥